Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Cunnersdorfer score
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Geusedam geeft de bal voor. Inworp. Sam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maehner rent richting de bal. Maehner geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rueck rent richting de bal. Trautmann onderschept slim de pass. Trautmann met een sublieme pass. Maehner is nu in balbezit. Maehner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Doeltrap. Pitzer trapt de bal weg van het doel. Worbach met een sublieme pass. Juckel is nu in balbezit. Juckel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Umbach is nu in balbezit. Umbach probeert naar een medespeler te passen. Meisbüsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Juckel verovert de bal door een tackle van achteren. Juckel draait met de bal, schiet en ... Pitzer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Dauengauer geeft een hoge lob. Inworp. Kalettka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Umbach rent richting de bal. Umbach geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pitzer niet meer kan verder spelen. Borck komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Klungelig pakt Juckel de bal. Dauengauer rent richting de bal. Juckel onderschept slim de pass. Juckel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Cunnersdorfer - score 0:1

43e minuut.
Kalettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalettka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Juckel de bal. Juckel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Cunnersdorfer 53%, score 47%.
The Cunnersdorfer - score 0:1

46e minuut.
Juckel rent richting de bal. Maehner met een sublieme pass. Klingelmann is nu in balbezit. Sam is nu in balbezit. Sam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Worbach speelt de bal door. Umbach heeft problemen om de bal te vangen. Umbach passt de bal in één keer door. Juckel is nu in balbezit. Juckel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Aderhold geeft de bal voor. Ihringer probeert de bal aan de voet te houden. Geusedam is nu in balbezit. Maehner onderschept slim de pass. Maehner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Cunnersdorfer - score 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Cunnersdorfer 40%, score 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Cunnersdorfer - score 1:1