Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
metush World of Football SV
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Duschl kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aunkofer met een snelle inworp. Hanreiter rent richting de bal. Hanreiter geeft een hoge lob. Flotho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Härtel met een sublieme pass. Bösser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bösser speelt de bal door. Lust heeft problemen om de bal te vangen. Lust schiet op doel. Pallmann kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Aunkofer onderschept slim de pass. Duschl is nu in balbezit. Aunkofer verovert de bal door een tackle van achteren. Aunkofer geeft de bal voor. Jahreis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kaffka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaffka passt de bal met de wreef. Teichmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Bösser is nu in balbezit. Cohrs onderschept slim de pass. Cohrs geeft de bal voor. Aunkofer is nu in balbezit. Aunkofer geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Bonan de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
metush - World of Football SV 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: metush 50%, World of Football SV 50%.
metush - World of Football SV 1:0

50e minuut.
Pallmann trapt de bal weg van het doel. Rotmann kopt de bal weg. Daar is Lust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bösser is nu in balbezit. Bösser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Aunkofer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanreiter is nu in balbezit. Duschl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hanreiter is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hanreiter zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Flotho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hanreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanreiter draait met de bal, schiet en ... Flotho probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust draait met de bal, schiet en ... Teegen probeert de bal aan de voet te houden. Rotmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Rotmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Galisch geeft een hoge lob. Morscheit bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaffka. Morscheit raakt geblesseerd tijdens het duel. Härtel met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: metush 53%, World of Football SV 47%.
metush - World of Football SV 1:0