Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
score cfgc
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Naht kopt de bal weg. Beckmann rent richting de bal. Preetz begaat een overtreding. Preetz krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Beckmann onderschept slim de pass. Beckmann passt de bal zonder na te denken. Hille bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille geeft een lange en hoge pass. Naht springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Erler geeft de bal voor. Inworp. Dutton met een snelle inworp. Kamberg is nu in balbezit. Kamberg geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Preetz probeert naar een medespeler te passen. Worbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Worbach passt de bal met de wreef. Juckel is nu in balbezit. Juckel haalt uit met een fantastische trap. Eckstein kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Bodden onderschept slim de pass. Bodden probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Juckel de bal. Juckel schiet op doel. Na een snelle pass probeert Erler de bal onder controle te krijgen. Eckstein verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: score 63%, cfgc 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
score - cfgc 0:0

52e minuut.
Oger geeft de bal voor. Hille is nu in balbezit. Klingelmann begaat een overtreding. Klingelmann krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Naht schiet op doel. Teicher geeft een lange en hoge pass. Naht heeft problemen om de bal te vangen. Naht draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
score - cfgc 0:1

57e minuut.
Inworp. Kalettka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamberg speelt de bal door. Kalettka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalettka geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Lehmann heeft problemen om de bal te vangen. Preetz geeft een hoge lob. Kickstein heeft problemen om de bal te vangen. Juckel is nu in balbezit. Juckel draait met de bal, schiet en ... Eckstein bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: score 40%, cfgc 60%.
score - cfgc 0:1