Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dortmund 24 World of Football SV
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 23.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Cebulla geeft een lange en hoge pass. Inworp. Faust zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bösser rent richting de bal. Bösser geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
dortmund 24 - World of Football SV 0:1

6e minuut.
Duschl is nu in balbezit. Drescher rent richting de bal. Drescher probeert naar een medespeler te passen. Latifi rent richting de bal. Latifi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Langenberg geeft een lange en hoge pass. Drescher is nu in balbezit. Chalupa verovert de bal door een tackle van achteren. Latifi verovert de bal door een tackle van achteren. Latifi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rotmann geeft een hoge lob. Inworp. Tausch met de inworp. Latifi is nu in balbezit. Latifi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rotmann probeert naar een medespeler te passen. Bösser bereikt de bal nog maar net als eerste. Bösser met een sublieme pass. Lust is nu in balbezit. Lust schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dortmund 24 55%, World of Football SV 45%.
dortmund 24 - World of Football SV 0:1

55e minuut.
Latifi met een sublieme pass. Drescher rent richting de bal. Duschl legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drescher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Latifi legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dortmund 24 - World of Football SV 1:1

65e minuut.
Chalupa geeft een lange en hoge pass. Idler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust verovert de bal door een tackle van achteren. Lust schiet op doel. Furmanek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dortmund 24 - World of Football SV 1:2

80e minuut.
Duschl is nu in balbezit. Duschl geeft de bal voor. Lust is nu in balbezit. Bösser is nu in balbezit. Bösser schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dortmund 24 68%, World of Football SV 32%.
dortmund 24 - World of Football SV 1:2