Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
World of Football SV Höffingen
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 16.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Faust geeft een hoge lob. Daar is Backasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lust is nu in balbezit. Lust draait met de bal, schiet en ... Backasch probeert de bal aan de voet te houden. Hadulla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
World of Football SV - Höffingen 1:0

10e minuut.
Merk probeert naar een medespeler te passen. Faust bereikt de bal nog maar net als eerste. Merk begaat een overtreding. Merk krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Flotho trapt de bal weg van het doel. Bösser kopt de bal weg. Dambach kan de bal niet met de borst controleren. Lust onderschept slim de pass. Lust draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bösser rent richting de bal. Bösser geeft de bal voor. Klungelig pakt Ahrweiler de bal. Morscheit bereikt de bal nog maar net als eerste. Morscheit geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Duschl kopt de bal weg. Rotmann rent richting de bal. Jürgensmeyer begaat een overtreding. Jürgensmeyer krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Duschl verovert de bal door een tackle van achteren. Duschl probeert naar een medespeler te passen. Kotzebue speelt de bal door. Igl rent richting de bal. Igl geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Härtel bereikt de bal nog maar net als eerste. Härtel geeft een lange en hoge pass. Chalupa kopt de bal weg. Lust heeft problemen om de bal te vangen. Lust schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World of Football SV 39%, Höffingen 61%.
World of Football SV - Höffingen 1:0

47e minuut.
Gabel geeft de bal voor. Härtel kopt de bal weg. Rotmann controleert de bal met de borst. Ohlenburg is nu in balbezit. Ohlenburg draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

51e minuut.
Daar is Faust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotzebue is nu in balbezit. Kotzebue met een sublieme pass. Ohlenburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ohlenburg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Igl geeft de bal voor. Kauer met een sublieme pass. Klungelig pakt Chalupa de bal. Kauer is nu in balbezit. Ohlenburg verovert de bal door een tackle van achteren. Flotho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Klungelig pakt Dambach de bal. Bösser bereikt de bal nog maar net als eerste. Dambach speelt de bal door. Lust rent richting de bal. Lust draait met de bal, schiet en ... Hadulla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Härtel geeft een lange en hoge pass. Dambach is nu in balbezit. Lust verovert de bal door een tackle van achteren. Lust haalt uit met een fantastische trap. Hadulla probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Ahrweiler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabel rent richting de bal. Gabel probeert naar een medespeler te passen. Ohlenburg rent richting de bal. Ohlenburg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
World of Football SV - Höffingen 1:1

80e minuut.
Klungelig pakt Kotzebue de bal. Duschl is nu in balbezit. Duschl met een sublieme pass. Lust bereikt de bal nog maar net als eerste. Lust draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: World of Football SV 41%, Höffingen 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
World of Football SV - Höffingen 1:1