Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
cfgc FCH
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Altweck rent richting de bal. Altweck passt de bal in één keer door. Jühne rent richting de bal. Jühne haalt uit met een fantastische trap. Oger heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Votava rent richting de bal. Beckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava is nu in balbezit. Beckmann is nu in balbezit. Beckmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - FCH 1:0

36e minuut.
Teipelke is nu in balbezit. Teipelke geeft een hoge lob. Beckmann kopt de bal weg. Votava bereikt de bal nog maar net als eerste. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - FCH 2:0

38e minuut.
Bodden passt de bal zonder na te denken. Tausch rent richting de bal. Tausch passt de bal met de wreef. Jühne rent richting de bal. Jühne schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bemben bereikt de bal nog maar net als eerste. Schellenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Schellenberg probeert naar een medespeler te passen. Jühne rent richting de bal. Jühne haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfgc 57%, FCH 43%.
cfgc - FCH 2:0

56e minuut.
Bodden bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodden geeft de bal voor. Klungelig pakt Fahnder de bal. Votava is nu in balbezit. Votava schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - FCH 3:0

62e minuut.
Hille met de inworp. Beckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Beckmann haalt uit met een fantastische trap. Daar is Fahnder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teicher bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lehmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmitz onderschept slim de pass. Schmitz speelt de bal door. Jühne is nu in balbezit. Jühne draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
cfgc - FCH 3:1

87e minuut.
Teipelke is nu in balbezit. Teipelke geeft de bal voor. Daar is Oger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schellenberg is nu in balbezit. Schellenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: cfgc 62%, FCH 38%.
cfgc - FCH 3:1
FCH