Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dortmund 24 score
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
14 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Latifi geeft de bal voor. Parkwächter springt en kopt de bal. Klungelig pakt Drescher de bal. Drescher draait met de bal, schiet en ... Urbanczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dortmund 24 - score 1:0

8e minuut.
Daar is Preetz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Latifi is nu in balbezit. Daar is Drescher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drescher haalt uit met een fantastische trap. Urbanczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dortmund 24 - score 2:0

12e minuut.
Worbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Worbach probeert naar een medespeler te passen. Friedemann rent richting de bal. Juckel onderschept slim de pass. Juckel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Dutton bereikt de bal nog maar net als eerste. Friedemann verovert de bal door een tackle van achteren. Friedemann met een sublieme pass. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Trawnitschek kopt de bal weg. Juckel is nu in balbezit. Idler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Juckel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Preetz komt bij de bal en schiet. Paal!
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Worbach speelt de bal door. Daar is Park, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawnitschek rent richting de bal. Trawnitschek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Worbach met een sublieme pass. Trawnitschek is nu in balbezit. Park tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trawnitschek moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Trawnitschek kan niet meer verder spelen. Umbach komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Friedemann passt de bal met de wreef. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Latifi draait met de bal, schiet en ... Urbanczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dortmund 24 - score 3:0

41e minuut.
Friedemann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Langenberg geeft een hoge lob. Daar is Rueck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Drescher bereikt de bal nog maar net als eerste. Drescher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dortmund 24 53%, score 47%.
dortmund 24 - score 3:0

54e minuut.
Rock met de inworp. Park is nu in balbezit. Park speelt de bal door. Drescher rent richting de bal. Drescher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Worbach speelt de bal door. Klungelig pakt Friedemann de bal. Friedemann geeft de bal voor. Drescher is nu in balbezit. Drescher schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dortmund 24 51%, score 49%.
dortmund 24 - score 3:0