Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
score metush
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Klingelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanreiter onderschept slim de pass. Hanreiter speelt de bal door. Jahreis is nu in balbezit. Jahreis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Preetz rent richting de bal. Hanreiter onderschept slim de pass. Hanreiter probeert naar een medespeler te passen. Jahreis is nu in balbezit. Jahreis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Doeltrap. Urbanczyk met een harde bal richting middenveld. Teichmann kopt de bal weg. Hanreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanreiter draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Dutton passt de bal in één keer door. Cohrs rent richting de bal. Trawnitschek verovert de bal door een tackle van achteren. Trawnitschek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Worbach rent richting de bal. Worbach probeert naar een medespeler te passen. Juckel bereikt de bal nog maar net als eerste. Juckel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Galisch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lämmle komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: score 60%, metush 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
score - metush 0:0

59e minuut.
Teichmann probeert naar een medespeler te passen. Hanreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Jahreis rent richting de bal. Hanreiter rent richting de bal. Hanreiter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Preetz passt de bal met de wreef. Trawnitschek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kaffka. Kaffka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: score 69%, metush 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
score - metush 0:0