Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Numan_cia AS Paptamasi Olimpia
7b Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
17% Spel op eigen helft 83%
48 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
48 gemiddelde waardering 15.3
formidabel Schieten waardeloos
solide Passen hopeloos
solide Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Krzynówek probeert naar een medespeler te passen. Antonie rent richting de bal. Antonie passt de bal zonder na te denken. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Gädicke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski passt de bal zonder na te denken. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 1:0

2e minuut.
Śmietana is nu in balbezit. Śmietana geeft een hoge lob. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Gädicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 2:0

4e minuut.
Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov passt de bal met de wreef. Antonie speelt de bal door. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 3:0

6e minuut.
Antonie is nu in balbezit. Antonie met een sublieme pass. Phương Long heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Hergül passt de bal in één keer door. Antonie bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov met een sublieme pass. Klungelig pakt Phương Long de bal. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 4:0

10e minuut.
Zärban rent richting de bal. Śmietana verovert de bal door een tackle van achteren. Śmietana passt de bal in één keer door. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lamidi passt de bal zonder na te denken. Plaettner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cvrček onderschept slim de pass. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Otto controleert de bal met de borst. Krzynówek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Otto. Otto krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Cvrček is nu in balbezit. Zärban is nu in balbezit. Cvrček verovert de bal door een tackle van achteren. Cvrček geeft een lange en hoge pass. Jegorov springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 5:0

18e minuut.
Leśniewski passt de bal in één keer door. Daar is Stadtfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 6:0

19e minuut.
Krzynówek geeft een hoge lob. Daar is Antonie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski met een sublieme pass. Jegorov rent richting de bal. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 7:0

21e minuut.
Śmietana rent richting de bal. Śmietana geeft de bal voor. Phương Long kopt de bal weg. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Gädicke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Jegorov rent richting de bal. Jegorov passt de bal met de wreef. Antonie speelt de bal door. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 8:0

25e minuut.
Hergül rent richting de bal. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana geeft de bal voor. Jegorov maakt een snoekduik en kopt de bal. Gädicke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 9:0

28e minuut.
Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo geeft een hoge lob. Daar is Stadtfeld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 10:0

29e minuut.
Antonie probeert naar een medespeler te passen. Cvrček rent richting de bal. Cvrček met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Caicedo passt de bal met de wreef. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana passt de bal zonder na te denken. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 11:0

31e minuut.
Leśniewski met een snelle inworp. Cvrček rent richting de bal. Cvrček passt de bal in één keer door. Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Jegorov draait met de bal, schiet en ... Gädicke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Phương Long is nu in balbezit. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Zärban bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonie verovert de bal door een tackle van achteren. Antonie met een sublieme pass. Daar is Phương Long, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 12:0

37e minuut.
Lamidi is nu in balbezit. Antonie onderschept slim de pass. Antonie speelt de bal door. Jegorov rent richting de bal. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 13:0

38e minuut.
Śmietana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caicedo geeft de bal voor. Jegorov rent richting de bal. Jegorov haalt uit met een fantastische trap. Gädicke probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

40e minuut.
Cvrček probeert naar een medespeler te passen. Antonie probeert naar een medespeler te passen. Jegorov rent richting de bal. Jegorov schiet op doel. Lamidi probeert de bal aan de voet te houden. Gädicke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Cvrček passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Antonie de bal. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov schiet op doel. Gädicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hergül rent richting de bal. Hergül geeft een lange en hoge pass. Lamidi rent richting de bal. Phương Long onderschept slim de pass. Phương Long draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Leśniewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Phương Long rent richting de bal. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 19%, AS Paptamasi Olimpia 81%.
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 14:0

50e minuut.
Daar is Hergül, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hergül geeft de bal voor. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel. Gädicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 15:0

52e minuut.
Cvrček met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski geeft de bal voor. Jegorov is nu in balbezit. Jegorov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Krzynówek kopt de bal weg. Cvrček heeft problemen om de bal te vangen. Cvrček met een sublieme pass. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
von Hof controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Hergül neemt vlug de vrije trap. Stadtfeld is nu in balbezit. Phương Long rent richting de bal. Phương Long draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Krzynówek geeft een lange en hoge pass. Śmietana kopt de bal weg. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 16:0

63e minuut.
Krzynówek verovert de bal door een tackle van achteren. Krzynówek geeft de bal voor. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Gädicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 17:0

65e minuut.
Daar is Śmietana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmietana geeft de bal voor. Jegorov heeft problemen om de bal te vangen. Antonie rent richting de bal. Antonie haalt uit met een fantastische trap. Gädicke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Amm met een sublieme pass. Klungelig pakt Dastan de bal. Cvrček speelt de bal door. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 18:0

73e minuut.
Inworp. Phương Long zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Śmietana geeft de bal voor. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Hergül passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Śmietana de bal. Śmietana speelt de bal door. Daar is Cvrček, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cvrček geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Gädicke met een harde bal richting middenveld. von Hof controleert de bal met de borst. Hergül verovert de bal door een tackle van achteren. Hergül geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 19:0

78e minuut.
Dastan rent richting de bal. Caicedo verovert de bal door een tackle van achteren. Caicedo passt de bal zonder na te denken. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Antonie probeert naar een medespeler te passen. Phương Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Phương Long draait met de bal, schiet en ... Jegorov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gädicke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Klungelig pakt Jegorov de bal. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegorov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 20:0

85e minuut.
Krzynówek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Stadtfeld kopt de bal weg. Cvrček speelt de bal door. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Gädicke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Inworp. Cvrček met de inworp. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lamidi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 21:0

87e minuut.
Hergül bereikt de bal nog maar net als eerste. Hergül geeft een hoge lob. Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leśniewski schiet op doel. Gädicke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 22:0

90e minuut.
Phương Long geeft een hoge lob. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Antonie is nu in balbezit. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Numan_cia 15%, AS Paptamasi Olimpia 85%.
Numan_cia - AS Paptamasi Olimpia 22:0