Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dwk5 Dynamo Dresden
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.9
slecht Schieten matig
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Fabritz kopt de bal weg. Fanselow bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanselow probeert naar een medespeler te passen. Plagemann is nu in balbezit. Plagemann draait met de bal, schiet en ... Palarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Lehmann rent richting de bal. Lehmann geeft een lange en hoge pass. Fabritz bereikt de bal nog maar net als eerste. Plagemann verovert de bal door een tackle van achteren. Plagemann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Dynamo Dresden 0:1

4e minuut.
Lehmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Burgsmüller kopt de bal weg. Stanke heeft problemen om de bal te vangen. Plagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Plagemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Dynamo Dresden 0:2

6e minuut.
Paland probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ulmer de bal. Seyfert bereikt de bal nog maar net als eerste. Plagemann onderschept slim de pass. Plagemann haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Thiemann probeert naar een medespeler te passen. Stanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Plagemann verovert de bal door een tackle van achteren. Burgsmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Ewert met een sublieme pass. Burgsmüller is nu in balbezit. Plagemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller rent richting de bal. Burgsmüller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
dwk5 - Dynamo Dresden 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwk5 60%, Dynamo Dresden 40%.
dwk5 - Dynamo Dresden 0:3

51e minuut.
Rothmaier met de inworp. Thiemann heeft problemen om de bal te vangen. Fanselow begaat een overtreding. Fanselow krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Echter controleert de bal met de borst. Seyfert bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgsmüller schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Burgsmüller krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Seyfert rent richting de bal. Seyfert geeft de bal voor. Ulmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulmer schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gander de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Echter speelt de bal door. Lehmann rent richting de bal. Lehmann geeft de bal voor. Conrads bereikt de bal nog maar net als eerste. Conrads haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Palarz probeert naar een medespeler te passen. Ewert kopt de bal weg. Burgsmüller is nu in balbezit. Burgsmüller haalt uit met een fantastische trap. Palarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dwk5 53%, Dynamo Dresden 47%.
dwk5 - Dynamo Dresden 0:3