Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niklas deuscland
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.2
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Holl heeft problemen om de bal te vangen. Labitzke bereikt de bal nog maar net als eerste. Labitzke met een sublieme pass. Ader is nu in balbezit. Ader draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Schlindwein met een snelle inworp. Härting is nu in balbezit. Labitzke verovert de bal door een tackle van achteren. Labitzke haalt uit met een fantastische trap. Janka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niklas - deuscland 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 56%, deuscland 44%.
niklas - deuscland 0:1

52e minuut.
Unger geeft de bal voor. Klungelig pakt Härting de bal. Härting passt de bal zonder na te denken. Adlberger rent richting de bal. Adlberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Härting rent richting de bal. Labitzke verovert de bal door een tackle van achteren. Labitzke geeft een hoge lob. Ader rent richting de bal. Ader schiet op doel. Janka bokst de bal weg.

70e minuut.
Härting kan de bal niet met de borst controleren. Labitzke is nu in balbezit. Labitzke probeert naar een medespeler te passen. Ader rent richting de bal. Ader haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ritter rent richting de bal. Jenter onderschept slim de pass. Jenter speelt de bal door. Adlberger is nu in balbezit. Adlberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 40%, deuscland 60%.
niklas - deuscland 0:1