Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt fc bayern 26
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Jungtow is nu in balbezit. Jungtow geeft een hoge lob. Segemann kopt de bal weg. Pillmeier rent richting de bal. Pillmeier haalt uit met een fantastische trap. Denzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - fc bayern 26 0:1

18e minuut.
Herrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrlich passt de bal zonder na te denken. Ballerman is nu in balbezit. Ballerman met een sublieme pass. Terhart verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - fc bayern 26 0:2

24e minuut.
Bucher verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jungtow zal de hoekschop nemen. Conring is nu in balbezit. Conring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kokott verovert de bal door een tackle van achteren. Segemann onderschept slim de pass. Segemann probeert naar een medespeler te passen. Pillmeier rent richting de bal. Pillmeier schiet op doel. Denzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 59%, fc bayern 26 41%.
CCAA Domstadt - fc bayern 26 0:2

55e minuut.
Segemann onderschept slim de pass. Segemann speelt de bal door. Pillmeier rent richting de bal. Pillmeier draait met de bal, schiet en ... Terhart kopt de bal weg. Denzler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 67%, fc bayern 26 33%.
CCAA Domstadt - fc bayern 26 0:2