Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamburg Fetzers Gata155
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


5e minuut.
Steinke is nu in balbezit. Steinke passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Huber de bal. Kiupel is nu in balbezit. Kiupel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Rensing met de inworp. Kiupel geeft een lange en hoge pass. Zorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorc geeft de bal voor. Zani heeft problemen om de bal te vangen. Wenden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Eichwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Haubner verovert de bal door een tackle van achteren. Haubner passt de bal zonder na te denken. Narwan rent richting de bal. Narwan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fuhrmann passt de bal in één keer door. Rensing bereikt de bal nog maar net als eerste. Rensing passt de bal zonder na te denken. Narwan is nu in balbezit. Narwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Daar is Propson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Propson probeert naar een medespeler te passen. Hachmeister speelt de bal door. Schienmann rent richting de bal. Schienmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamburg Fetzers 50%, Gata155 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamburg Fetzers - Gata155 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamburg Fetzers 29%, Gata155 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamburg Fetzers - Gata155 0:0