Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HSV 1887 mainz 05
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Kubus is nu in balbezit. Peressini verovert de bal door een tackle van achteren. Peressini probeert naar een medespeler te passen. Hintermaier rent richting de bal. Hintermaier schiet op doel. Kürzinger bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HSV 1887 - mainz 05 0:1

14e minuut.
Machhaus controleert de bal met de borst. Peressini is nu in balbezit. Kubus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kubus naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSV 1887 70%, mainz 05 30%.
HSV 1887 - mainz 05 0:1

58e minuut.
Kirschbaum kopt de bal weg. Peressini rent richting de bal. Peressini passt de bal met de wreef. Hintermaier rent richting de bal. Hintermaier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HSV 1887 - mainz 05 0:2

62e minuut.
Pannhausen verovert de bal door een tackle van achteren. Döttinger rent richting de bal. Döttinger passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt von Stauffenberg de bal. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ... Kailus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Kirschbaum raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Back komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini met een sublieme pass. Pachner is nu in balbezit. Hintermaier rent richting de bal. Hintermaier schiet op doel. Kürzinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
von Stauffenberg is nu in balbezit. Peressini is nu in balbezit. von Stauffenberg verovert de bal door een tackle van achteren. von Stauffenberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HSV 1887 - mainz 05 1:2

83e minuut.
Döttinger geeft een lange en hoge pass. Peressini heeft problemen om de bal te vangen. von Stauffenberg is nu in balbezit. von Stauffenberg haalt uit met een fantastische trap. Rahn probeert de bal aan de voet te houden. Kailus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HSV 1887 - mainz 05 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSV 1887 44%, mainz 05 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HSV 1887 - mainz 05 2:2