Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt niklas
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Juengst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mergelkoch verovert de bal door een tackle van achteren. Mergelkoch speelt de bal door. Hille rent richting de bal. Hille haalt uit met een fantastische trap. Denzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hille is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - niklas 0:1

7e minuut.
Kokott rent richting de bal. Hille onderschept slim de pass. Kokott bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille onderschept slim de pass. Hille haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Janka met een harde bal richting middenveld. Jungtow kopt de bal weg. Meise heeft problemen om de bal te vangen. Abke rent richting de bal. Abke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kokott speelt de bal door. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke met een sublieme pass. Conring bereikt de bal nog maar net als eerste. Conring draait met de bal, schiet en ... Janka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Hille verovert de bal door een tackle van achteren. Hille passt de bal in één keer door. Adlberger is nu in balbezit. Adlberger haalt uit met een fantastische trap. Denzler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal. Denzler met een sublieme pass. Nauder kopt de bal weg. Juengst probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mergelkoch geeft een lange en hoge pass. Denzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Igler met een sublieme pass. Lachenmaier rent richting de bal. Lachenmaier geeft de bal voor. Conring rent richting de bal. Conring haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CCAA Domstadt - niklas 1:1

38e minuut.
Adlberger onderschept slim de pass. Adlberger probeert naar een medespeler te passen. Teewes is nu in balbezit. Hille onderschept slim de pass. Hille schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 58%, niklas 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CCAA Domstadt - niklas 1:1

48e minuut.
Jenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenter geeft een hoge lob. Kokott is nu in balbezit. Adlberger is nu in balbezit. Adlberger schiet op doel. Denzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Mergelkoch met een snelle inworp. Hille bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokott legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hille is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hille kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Denzler bokst de bal weg. Hille is nu in balbezit. Hille haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - niklas 1:2

68e minuut.
Juengst geeft de bal voor. Inworp. Igler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mergelkoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mergelkoch geeft een lange en hoge pass. Denzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Nauder geeft een hoge lob. Hille kopt de bal weg. Juengst bereikt de bal nog maar net als eerste. Adlberger verovert de bal door een tackle van achteren. Adlberger geeft een hoge lob. Denzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - niklas 1:3

80e minuut.
Drüte met de inworp. Kokott is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hille. Hille krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Hille bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille passt de bal zonder na te denken. Adlberger rent richting de bal. Adlberger draait met de bal, schiet en ... Terhart probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - niklas 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 65%, niklas 35%.
CCAA Domstadt - niklas 1:4