Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niklas CCAA Domstadt
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 15.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Johannsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannsen met een sublieme pass. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Conring rent richting de bal. Conring draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Teewes bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannsen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Härting. Härting krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Thesen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mergelkoch is nu in balbezit. Mergelkoch passt de bal in één keer door. Adlberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Adlberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 50%, CCAA Domstadt 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
niklas - CCAA Domstadt 0:0

49e minuut.
Juengst heeft problemen om de bal te vangen. Mergelkoch rent richting de bal. Mergelkoch geeft een hoge lob. Jenter rent richting de bal. Jenter geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Böhme neemt de hoekschop. Jenter is nu in balbezit. Teewes bereikt de bal nog maar net als eerste. Teewes haalt uit met een fantastische trap. Janka maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klinger met de inworp. Jenter is nu in balbezit. Jenter geeft de bal voor. Mergelkoch rent richting de bal. Mergelkoch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
niklas - CCAA Domstadt 1:0

77e minuut.
Böhme is nu in balbezit. Nauder bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Böhme. Böhme krijgt een gele kaart. Nauder raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nauder kan niet meer verder spelen. Druck komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Abke probeert naar een medespeler te passen. Ladewig rent richting de bal. Ladewig geeft een lange en hoge pass. Conring is nu in balbezit. Conring schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 47%, CCAA Domstadt 53%.
niklas - CCAA Domstadt 1:0