Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayern 26 deuscland
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Holl bereikt de bal nog maar net als eerste. Holl probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labitzke is nu in balbezit. Labitzke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern 26 - deuscland 0:1

14e minuut.
Peppel is nu in balbezit. Segemann rent richting de bal. Segemann passt de bal met de wreef. Chemnitz rent richting de bal. Chemnitz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Langensiepen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chemnitz geeft een hoge lob. Ballerman is nu in balbezit. Ballerman draait met de bal, schiet en ... Tayeb probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ballerman zal de hoekschop nemen. Segemann krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Pockrandt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pillmeier is nu in balbezit. Pillmeier passt de bal in één keer door. Daar is Chemnitz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chemnitz haalt uit met een fantastische trap. Odesser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc bayern 26 - deuscland 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern 26 50%, deuscland 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bayern 26 - deuscland 1:1

52e minuut.
Daar is Tayeb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ballerman is nu in balbezit. Ballerman passt de bal zonder na te denken. Pillmeier is nu in balbezit. Pillmeier schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Odesser speelt de bal door. Peppel kopt de bal weg. Ader rent richting de bal. Ader draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Segemann raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pahlmann komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Peppel is nu in balbezit. Peppel probeert naar een medespeler te passen. Bucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ader verovert de bal door een tackle van achteren. Ader schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pockrandt geeft een lange en hoge pass. Pahlmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ader schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ader krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Ader rent richting de bal. Bucher bereikt de bal nog maar net als eerste. Bucher passt de bal in één keer door. Daar is Ader, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ader haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern 26 48%, deuscland 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bayern 26 - deuscland 1:1