Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HSV 1887 Hamburg Fetzers
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Sabow is nu in balbezit. Sabow speelt de bal door. von Stauffenberg is nu in balbezit. von Stauffenberg haalt uit met een fantastische trap. Kahlich maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HSV 1887 - Hamburg Fetzers 1:0

7e minuut.
Fuhrmann rent richting de bal. Sabow onderschept slim de pass. Sabow geeft de bal voor. von Stauffenberg is nu in balbezit. von Stauffenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Peppmüller geeft een lange en hoge pass. Zorc is nu in balbezit. Zorc speelt de bal door. Narwan is nu in balbezit. Narwan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSV 1887 53%, Hamburg Fetzers 47%.
HSV 1887 - Hamburg Fetzers 1:0

65e minuut.
Machhaus is nu in balbezit. Machhaus geeft een hoge lob. Propson kopt de bal weg. von Stauffenberg rent richting de bal. von Stauffenberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Feickert passt de bal met de wreef. Peppmüller is nu in balbezit. Peppmüller passt de bal zonder na te denken. Narwan rent richting de bal. Narwan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Döttinger probeert naar een medespeler te passen. Kubus rent richting de bal. Peppmüller onderschept slim de pass. Narwan is nu in balbezit. Narwan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Klemm bereikt de bal nog maar net als eerste. Rensing onderschept slim de pass. Rensing passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peppmüller de bal. Peppmüller schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HSV 1887 - Hamburg Fetzers 1:1

86e minuut.
Feickert is nu in balbezit. Feickert passt de bal in één keer door. Daar is Peppmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narwan is nu in balbezit. Narwan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klemm is nu in balbezit. Rensing onderschept slim de pass. Rensing met een sublieme pass. Narwan is nu in balbezit. Narwan draait met de bal, schiet en ... Frings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
HSV 1887 - Hamburg Fetzers 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSV 1887 65%, Hamburg Fetzers 35%.
HSV 1887 - Hamburg Fetzers 1:2