Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamburg Fetzers HSV 1887
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Fuhrmann kopt de bal weg. Machhaus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Feickert. Machhaus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Machhaus neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Timm onderschept slim de pass. Zorc is nu in balbezit. Zorc passt de bal zonder na te denken. Feickert bereikt de bal nog maar net als eerste. Feickert schiet op doel. Frings probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Kirschbaum is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Haubner. Kirschbaum raakt geblesseerd tijdens het duel. Kirschbaum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. von Stauffenberg rent richting de bal. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Gotel geeft een hoge lob. Inworp. Döttinger met de inworp. Klungelig pakt Brülls de bal. Brülls geeft de bal voor. Kahlich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

37e minuut.
Kubus bereikt de bal nog maar net als eerste. Feickert verovert de bal door een tackle van achteren. Feickert met een sublieme pass. Narwan rent richting de bal. Narwan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Frings bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburg Fetzers - HSV 1887 1:0

40e minuut.
Sabow is nu in balbezit. Sabow met een sublieme pass. Machhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. von Stauffenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. von Stauffenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamburg Fetzers 49%, HSV 1887 51%.
Hamburg Fetzers - HSV 1887 1:0

71e minuut.
Sabow rent richting de bal. Sabow speelt de bal door. Machhaus rent richting de bal. von Stauffenberg rent richting de bal. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ... Kahlich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Haubner passt de bal zonder na te denken. Kiupel probeert de bal met de borst te controleren. Haubner geeft een hoge lob. von Stauffenberg is nu in balbezit. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hamburg Fetzers - HSV 1887 1:1

79e minuut.
Haubner is nu in balbezit. Haubner passt de bal zonder na te denken. Kiupel bereikt de bal nog maar net als eerste. Narwan rent richting de bal. Narwan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamburg Fetzers 35%, HSV 1887 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamburg Fetzers - HSV 1887 1:1