Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mainz 05 Gata155
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Steinke rent richting de bal. Hintermaier verovert de bal door een tackle van achteren. Hintermaier passt de bal zonder na te denken. Lamberz is nu in balbezit. Lamberz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mainz 05 - Gata155 1:0

12e minuut.
Wenden trapt de bal weg. Peressini speelt de bal door. Klungelig pakt Huber de bal. Radmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Radmayer passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Corell passt de bal in één keer door. Struzyna rent richting de bal. Rahn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rahn krijgt een gele kaart. Struzyna raakt geblesseerd tijdens het duel. Struzyna kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Jobski probeert naar een medespeler te passen. Hintermaier rent richting de bal. Hintermaier geeft een lange en hoge pass. Corell bereikt de bal nog maar net als eerste. Corell haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Kailus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mainz 05 - Gata155 1:1

39e minuut.
Kailus met een sublieme pass. Hintermaier rent richting de bal. Hintermaier probeert naar een medespeler te passen. Lamberz rent richting de bal. Lamberz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rahn trapt de bal weg van het doel. Steinke kopt de bal weg. Klungelig pakt Struzyna de bal. Noack rent richting de bal. Noack haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mainz 05 45%, Gata155 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mainz 05 - Gata155 1:1

51e minuut.
Hintermaier onderschept slim de pass. Hintermaier speelt de bal door. Lamberz rent richting de bal. Lamberz schiet op doel. Wenden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Chriske geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radmayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hintermaier rent richting de bal. Hintermaier geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Noack bereikt de bal nog maar net als eerste. Struzyna is nu in balbezit. Daar is Noack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Noack draait met de bal, schiet en ... Wollinger probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Steinke geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radmayer met de inworp. Hintermaier rent richting de bal. Hintermaier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Noack geeft de bal voor. Rahn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Struzyna rent richting de bal. Struzyna schiet op doel. Kailus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mainz 05 42%, Gata155 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mainz 05 - Gata155 1:1