Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt deuscland
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Johannsen is nu in balbezit. Johannsen geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Holl de bal onder controle te krijgen. Conring rent richting de bal. Conring draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Deutsch kopt de bal weg. Daar is Ritter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conring rent richting de bal. Conring schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Holl rent richting de bal. Böhme onderschept slim de pass. Böhme probeert naar een medespeler te passen. Conring bereikt de bal nog maar net als eerste. Conring draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Fechner rent richting de bal. Johannsen geeft een lange en hoge pass. Dörner probeert naar een medespeler te passen. Conring bereikt de bal nog maar net als eerste. Conring schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 59%, deuscland 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CCAA Domstadt - deuscland 0:0

51e minuut.
Holl speelt de bal door. Abke rent richting de bal. Abke met een sublieme pass. Conring bereikt de bal nog maar net als eerste. Conring haalt uit met een fantastische trap. Odesser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Böhme zal de hoekschop nemen. Conring krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

53e minuut.
Peppel rent richting de bal. Teewes bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peppel krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deutsch is nu in balbezit. Deutsch passt de bal zonder na te denken. Conring is nu in balbezit. Conring draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - deuscland 1:0

86e minuut.
Abke rent richting de bal. Peppel verovert de bal door een tackle van achteren. Peppel probeert naar een medespeler te passen. Conring is nu in balbezit. Conring draait met de bal, schiet en ... Odesser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 51%, deuscland 49%.
CCAA Domstadt - deuscland 1:0