Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niklas fc bayern 26
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


23e minuut.
Daar is Langensiepen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Härting rent richting de bal. Bärtl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bärtl krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Langensiepen met de inworp. Chemnitz rent richting de bal. Härting legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Härting krijgt een gele kaart. Chemnitz raakt geblesseerd tijdens het duel. Chemnitz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 54%, fc bayern 26 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
niklas - fc bayern 26 0:0

51e minuut.
Klinger speelt de bal door. Härting is nu in balbezit. Härting speelt de bal door. Pillmeier is nu in balbezit. Pillmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niklas - fc bayern 26 0:1

64e minuut.
Bucher rent richting de bal. Bucher geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Klinger de bal onder controle te krijgen. Pillmeier is nu in balbezit. Pillmeier draait met de bal, schiet en ... Janka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Mergelkoch met een snelle inworp. Adlberger probeert de bal met de borst te controleren. Pahlmann legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adlberger roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Adlberger kan niet meer verder spelen. Hille komt het veld opgelopen. Jonson zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Daar is Pillmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meise is nu in balbezit. Meise geeft een hoge lob. Chemnitz rent richting de bal. Chemnitz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Thesen rent richting de bal. Thesen geeft een lange en hoge pass. Josic probeert de bal aan de voet te houden. Hille bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille schiet op doel. Madeiski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bucher probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hille bereikt de bal nog maar net als eerste. Hille draait met de bal, schiet en ... Madeiski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Meise onderschept slim de pass. Chemnitz rent richting de bal. Meise verovert de bal door een tackle van achteren. Pillmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Pillmeier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pillmeier passt de bal met de wreef. Chemnitz rent richting de bal. Met opzet legt Nauder zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Nauder moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nauder schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Chemnitz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Chemnitz kan niet meer verder spelen. Bätzel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 61%, fc bayern 26 39%.
niklas - fc bayern 26 0:1