Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayern 26 niklas
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Bärtl bereikt de bal nog maar net als eerste. Bärtl geeft de bal voor. Daar is Klinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pillmeier onderschept slim de pass. Pillmeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Segemann is nu in balbezit. Segemann met een sublieme pass. Klinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillmeier onderschept slim de pass. Pillmeier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Herrlich de bal onder controle te krijgen. Mergelkoch speelt de bal door. Adlberger is nu in balbezit. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mergelkoch kopt de bal weg. Adlberger bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Josic. Josic krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Chemnitz rent richting de bal. Ladewig onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pillmeier. Pillmeier krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Härting rent richting de bal. Härting met een sublieme pass. Jenter geeft een hoge lob. Klungelig pakt Adlberger de bal. Adlberger draait met de bal, schiet en ... Madeiski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern 26 51%, niklas 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bayern 26 - niklas 0:0

50e minuut.
Härting passt de bal in één keer door. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson speelt de bal door. Adlberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Adlberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Bucher geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mergelkoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Thesen rent richting de bal. Chemnitz verovert de bal door een tackle van achteren. Chemnitz geeft de bal voor. Pahlmann rent richting de bal. Pahlmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern 26 - niklas 1:0

78e minuut.
Härting met een sublieme pass. Jenter bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenter probeert naar een medespeler te passen. Adlberger is nu in balbezit. Adlberger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Jonson kopt de bal weg. Bärtl is nu in balbezit. Adlberger verovert de bal door een tackle van achteren. Jonson is nu in balbezit. Jonson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern 26 58%, niklas 42%.
fc bayern 26 - niklas 1:0