Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamburg Fetzers mainz 05
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Peppmüller onderschept slim de pass. Peppmüller passt de bal met de wreef. Narwan heeft problemen om de bal te vangen. Narwan schiet op doel. Kailus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburg Fetzers - mainz 05 1:0

17e minuut.
Feickert is nu in balbezit. Feickert passt de bal zonder na te denken. Peressini rent richting de bal. Narwan onderschept slim de pass. Narwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Feickert probeert de bal met de borst te controleren. Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski passt de bal zonder na te denken. Lamberz rent richting de bal. Lamberz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Haubner probeert de bal met de borst te controleren. Peppmüller is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jobski. Jobski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Heidkamp geeft de bal voor. Klungelig pakt Lamberz de bal. Propson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamberz verovert de bal door een tackle van achteren. Lamberz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Radmayer is nu in balbezit. Radmayer geeft een hoge lob. Propson heeft problemen om de bal te vangen. Lamberz is nu in balbezit. Lamberz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamburg Fetzers 34%, mainz 05 66%.
Hamburg Fetzers - mainz 05 1:0

47e minuut.
Tilkowski met een snelle inworp. Hintermaier is nu in balbezit. Hintermaier geeft een hoge lob. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Peressini geeft de bal voor. Paal! Kahlich probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Ziegner is nu in balbezit. Ziegner geeft een hoge lob. Zorc kopt de bal weg. Narwan rent richting de bal. Narwan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburg Fetzers - mainz 05 2:0

83e minuut.
Peressini met een sublieme pass. Fuhrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lamberz zijn tegenspeler op de grond. Lamberz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamburg Fetzers 49%, mainz 05 51%.
Hamburg Fetzers - mainz 05 2:0