Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mainz 05 Hamburg Fetzers
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 16.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Tilkowski met een snelle inworp. Hintermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Zenger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hintermaier raakt geblesseerd tijdens het duel. Hintermaier neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
mainz 05 - Hamburg Fetzers 1:0

35e minuut.
Fuhrmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuhrmann speelt de bal door. Haubner probeert de bal met de borst te controleren. Hintermaier is nu in balbezit. Hintermaier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mainz 05 42%, Hamburg Fetzers 58%.
mainz 05 - Hamburg Fetzers 1:0

54e minuut.
Peressini probeert naar een medespeler te passen. Gotel geeft een hoge lob. Kamat kopt de bal weg. Tilkowski is nu in balbezit. Tilkowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Peressini heeft problemen om de bal te vangen. Kiupel rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Peressini ... Strafschop! Kiupel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kiupel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Kamat heeft problemen om de bal te vangen. Rensing rent richting de bal. Rensing probeert naar een medespeler te passen. Narwan is nu in balbezit. Narwan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mainz 05 50%, Hamburg Fetzers 50%.
mainz 05 - Hamburg Fetzers 1:0