Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niklas Hamburg Fetzers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


10e minuut.
Thesen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zorc met de inworp. Kiupel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiupel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Mergelkoch probeert naar een medespeler te passen. Adlberger is nu in balbezit. Adlberger passt de bal zonder na te denken. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Feickert geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jenter met de inworp. Jonson geeft een lange en hoge pass. Adlberger is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Adlberger rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
niklas - Hamburg Fetzers 1:0

29e minuut.
Jenter geeft een lange en hoge pass. Thesen rent richting de bal. Thesen met een sublieme pass. Jonson rent richting de bal. Jonson haalt uit met een fantastische trap. Kahlich kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
niklas - Hamburg Fetzers 2:0

37e minuut.
Thesen probeert naar een medespeler te passen. Zorc heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Nauder zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Nauder naar de kleedkamers voor een vroege douche. Zorc is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Haubner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat. Janka bokst de bal weg. Meise kopt de bal weg. Janka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Mergelkoch passt de bal in één keer door. Jonson probeert naar een medespeler te passen. Adlberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson rent richting de bal. Jonson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Zorc geeft een lange en hoge pass. Kiupel bereikt de bal nog maar net als eerste. Narwan is nu in balbezit. Narwan schiet op doel. Daar is Meise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 55%, Hamburg Fetzers 45%.
niklas - Hamburg Fetzers 2:0

58e minuut.
Thesen met een sublieme pass. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Feickert schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Feickert moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Feickert schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Rensing zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiupel is nu in balbezit. Kiupel geeft de bal voor. Zorc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
niklas - Hamburg Fetzers 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 56%, Hamburg Fetzers 44%.
niklas - Hamburg Fetzers 2:1