Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deuscland Gata155
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


23e minuut.
Schlindwein zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Labitzke rent richting de bal. Steinke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Labitzke raakt geblesseerd tijdens het duel. Labitzke zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Wenden bokst de bal weg.

36e minuut.
Labitzke bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Labitzke begaat een overtreding. Labitzke krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Metzner is nu in balbezit. Metzner speelt de bal door. Pockrandt probeert naar een medespeler te passen. Corell bereikt de bal nog maar net als eerste. Corell geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ritter geeft een lange en hoge pass. Inworp. Metzner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schienmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schienmann geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deuscland 55%, Gata155 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deuscland - Gata155 0:0

53e minuut.
Metzner is nu in balbezit. Ritter geeft een lange en hoge pass. Peppel heeft problemen om de bal te vangen. Schienmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schienmann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Daar is Struzyna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holl bereikt de bal nog maar net als eerste. Schienmann verovert de bal door een tackle van achteren. Struzyna is nu in balbezit. Struzyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Odesser trapt de bal weg. Eichwald bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dörner krijgt een gele kaart. Eichwald is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eichwald zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Struzyna rent richting de bal. Struzyna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deuscland 61%, Gata155 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deuscland - Gata155 0:0