Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HSV 1887 CCAA Domstadt
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
von Stauffenberg rent richting de bal. Machhaus is nu in balbezit. Machhaus passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sabow de bal. Sabow geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Abke is nu in balbezit. Abke geeft een hoge lob. Klemm heeft problemen om de bal te vangen. Conring rent richting de bal. Conring schiet op doel. Frings bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HSV 1887 - CCAA Domstadt 0:1

39e minuut.
Klemm verovert de bal door een tackle van achteren. Klemm geeft de bal voor. Lachenmaier heeft problemen om de bal te vangen. von Stauffenberg is nu in balbezit. von Stauffenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSV 1887 60%, CCAA Domstadt 40%.
HSV 1887 - CCAA Domstadt 0:1

48e minuut.
Juengst is nu in balbezit. Machhaus onderschept slim de pass. Machhaus probeert naar een medespeler te passen. von Stauffenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. von Stauffenberg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Doeltrap. Denzler trapt de bal weg van het doel. Kirschbaum kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert von Stauffenberg de bal onder controle te krijgen. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HSV 1887 - CCAA Domstadt 1:1

77e minuut.
Jungtow geeft een hoge lob. Böhme heeft problemen om de bal te vangen. Abke rent richting de bal. Abke haalt uit met een fantastische trap. Weissenberger heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
HSV 1887 - CCAA Domstadt 1:2

84e minuut.
Döttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Döttinger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lachenmaier de bal. von Stauffenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. von Stauffenberg schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Böhme is nu in balbezit. Böhme speelt de bal door. Timm bereikt de bal nog maar net als eerste. Conring verovert de bal door een tackle van achteren. Conring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSV 1887 44%, CCAA Domstadt 56%.
HSV 1887 - CCAA Domstadt 1:2