Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt HSV 1887
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Frings trapt de bal weg. Johannsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Back de bal. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - HSV 1887 1:0

4e minuut.
Conring rent richting de bal. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Machhaus onderschept slim de pass. Conring verovert de bal door een tackle van achteren. Conring schiet op doel. Frings bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Böhme geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Conring springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Johannsen verovert de bal door een tackle van achteren. Johannsen passt de bal met de wreef. Back probeert de bal met de borst te controleren. Conring is nu in balbezit. Conring schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Back rent richting de bal. Abke verovert de bal door een tackle van achteren. Conring bereikt de bal nog maar net als eerste. Conring schiet op doel. Frings probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - HSV 1887 2:0

13e minuut.
Drüte geeft de bal voor. Kubus kopt de bal weg. Klungelig pakt Terhart de bal. von Stauffenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. von Stauffenberg schiet op doel. Denzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Böhme verovert de bal door een tackle van achteren. Böhme geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Klemm de bal. Teewes is nu in balbezit. Teewes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Johannsen probeert naar een medespeler te passen. Böhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhme met een sublieme pass. Conring rent richting de bal. Conring draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 42%, HSV 1887 58%.
CCAA Domstadt - HSV 1887 2:0

51e minuut.
Sabow met de inworp. Machhaus is nu in balbezit. Machhaus passt de bal zonder na te denken. von Stauffenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. von Stauffenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Johannsen met een sublieme pass. Böhme is nu in balbezit. Böhme speelt de bal door. Conring rent richting de bal. Conring schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kubus geeft een lange en hoge pass. Machhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Machhaus met een sublieme pass. von Stauffenberg rent richting de bal. von Stauffenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Döttinger is nu in balbezit. Döttinger geeft een lange en hoge pass. Daar is Lachenmaier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. von Stauffenberg rent richting de bal. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Back rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Johannsen. Back is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Johannsen geeft een lange en hoge pass. Back zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. von Stauffenberg is nu in balbezit. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 56%, HSV 1887 44%.
CCAA Domstadt - HSV 1887 2:0