Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayern 26 mainz 05
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Heidkamp passt de bal zonder na te denken. Peressini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pachner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintermaier is nu in balbezit. Hintermaier schiet op doel. Madeiski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Herrlich geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Radmayer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachner rent richting de bal. Pachner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tilkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tilkowski passt de bal in één keer door. Chemnitz probeert naar een medespeler te passen. Pillmeier rent richting de bal. Pillmeier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Ballerman geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Chemnitz de bal onder controle te krijgen. Jobski rent richting de bal. Pillmeier onderschept slim de pass. Pillmeier draait met de bal, schiet en ... Kailus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern 26 - mainz 05 1:0

39e minuut.
Herrlich heeft problemen om de bal te vangen. Radmayer rent richting de bal. Radmayer speelt de bal door. Hintermaier is nu in balbezit. Hintermaier met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern 26 63%, mainz 05 37%.
fc bayern 26 - mainz 05 1:0

68e minuut.
Decker is nu in balbezit. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Pillmeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pillmeier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern 26 - mainz 05 2:0

70e minuut.
Pillmeier onderschept slim de pass. Pillmeier passt de bal met de wreef. Chemnitz is nu in balbezit. Chemnitz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern 26 - mainz 05 3:0

72e minuut.
Segemann passt de bal in één keer door. Pahlmann is nu in balbezit. Pahlmann geeft een hoge lob. Pillmeier rent richting de bal. Pillmeier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Doeltrap. Rahn trapt de bal weg van het doel. Josic kopt de bal weg. Pillmeier rent richting de bal. Pillmeier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

84e minuut.
Radmayer is nu in balbezit. Ballerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballerman met een sublieme pass. Pillmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillmeier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kailus met een harde bal richting middenveld. Decker kopt de bal weg. Chemnitz rent richting de bal. Chemnitz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kailus werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kailus speelt de bal door. Jobski heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chemnitz. Jobski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jobski kan niet meer verder spelen. Oguztek komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern 26 38%, mainz 05 62%.
fc bayern 26 - mainz 05 3:0