Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deuscland Hamburg Fetzers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Haubner kopt de bal weg. Zorc rent richting de bal. Zorc passt de bal met de wreef. Narwan is nu in balbezit. Narwan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Schlindwein is nu in balbezit. Gotel rent richting de bal. Schlindwein begaat een overtreding. Gotel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deuscland 50%, Hamburg Fetzers 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deuscland - Hamburg Fetzers 0:0

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Odesser met een harde bal richting middenveld. Holl heeft problemen om de bal te vangen. Kiupel rent richting de bal. Kiupel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Inworp. Feickert met de inworp. Rensing is nu in balbezit. Rensing geeft een hoge lob. Pockrandt kopt de bal weg. Odesser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Haubner geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Branco met een snelle inworp. Labitzke is nu in balbezit. Labitzke geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Kiupel is nu in balbezit. Kiupel passt de bal met de wreef. Dörner rent richting de bal. Narwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Narwan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deuscland 64%, Hamburg Fetzers 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deuscland - Hamburg Fetzers 0:0