Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niklas Gata155
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Thesen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Steinke is nu in balbezit. Jonson begaat een overtreding. Jonson krijgt een gele kaart. Steinke moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Steinke kan niet meer verder spelen. Hagebeucker komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Mergelkoch passt de bal met de wreef. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichwald begaat een overtreding. Eichwald krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Härting bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson passt de bal met de wreef. Hille is nu in balbezit. Hille haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ladewig met een harde bal richting middenveld. Eichwald speelt de bal door. Struzyna rent richting de bal. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. Janka bokst de bal weg.

43e minuut.
Härting passt de bal in één keer door. Druck is nu in balbezit. Druck passt de bal in één keer door. Struzyna rent richting de bal. Struzyna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 67%, Gata155 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
niklas - Gata155 0:0

58e minuut.
Schienmann draait met de bal, schiet en ... Corell bereikt de bal nog maar net als eerste. Corell geeft de bal voor. Schienmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Schienmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niklas - Gata155 0:1

84e minuut.
Nauder met een snelle inworp. Thesen met een sublieme pass. Jonson is nu in balbezit. Hille is nu in balbezit. Hille schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 34%, Gata155 66%.
niklas - Gata155 0:1