Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bayern 26 HSV 1887
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Ballerman probeert naar een medespeler te passen. Josic rent richting de bal. Josic passt de bal zonder na te denken. Pillmeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillmeier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Josic kopt de bal weg. Klungelig pakt Bätzel de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubus. Kubus krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Brülls is nu in balbezit. Ballerman onderschept slim de pass. Döttinger begaat een overtreding. Döttinger krijgt een gele kaart. Ballerman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Josic zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kirschbaum rent richting de bal. Bätzel verovert de bal door een tackle van achteren. Bätzel passt de bal met de wreef. Pillmeier rent richting de bal. Pillmeier schiet op doel. Frings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bayern 26 - HSV 1887 1:0

34e minuut.
Ballerman probeert naar een medespeler te passen. Machhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Machhaus met een sublieme pass. von Stauffenberg rent richting de bal. von Stauffenberg haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Pahlmann geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kubus de bal. Klemm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bätzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bätzel haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern 26 37%, HSV 1887 63%.
fc bayern 26 - HSV 1887 1:0

51e minuut.
Harder rent richting de bal. Harder geeft een lange en hoge pass. Daar is Kirschbaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brülls is nu in balbezit. Brülls draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc bayern 26 - HSV 1887 1:1

67e minuut.
Pahlmann is nu in balbezit. Sabow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabow geeft de bal voor. von Stauffenberg is nu in balbezit. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brülls springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Langensiepen geeft een hoge lob. Josic kopt de bal weg. Döttinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillmeier verovert de bal door een tackle van achteren. Pillmeier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bayern 26 40%, HSV 1887 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc bayern 26 - HSV 1887 1:1