Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt mainz 05
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Tilkowski met een sublieme pass. Denzler speelt de bal door. Abke kopt de bal weg. Lamberz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamberz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Daar is Lamberz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juengst met een sublieme pass. Böhme probeert naar een medespeler te passen. Lamberz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamberz schiet op doel. Denzler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Jobski rent richting de bal. Jungtow onderschept slim de pass. Jungtow passt de bal met de wreef. Conring is nu in balbezit. Conring draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Doeltrap. Kailus trapt de bal weg van het doel. Hintermaier speelt de bal door. Lamberz rent richting de bal. Lamberz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Wollinger kopt de bal weg. Peressini is nu in balbezit. Peressini passt de bal in één keer door. Hintermaier bereikt de bal nog maar net als eerste. Hintermaier draait met de bal, schiet en ... Denzler bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 65%, mainz 05 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CCAA Domstadt - mainz 05 0:0

56e minuut.
Kokott rent richting de bal. Kokott probeert naar een medespeler te passen. Rahn rent richting de bal. Conring verovert de bal door een tackle van achteren. Conring schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Kokott passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jobski de bal. Kokott is nu in balbezit. Hintermaier verovert de bal door een tackle van achteren. Hintermaier schiet op doel. Denzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Johannsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Johannsen passt de bal in één keer door. Abke rent richting de bal. Conring bereikt de bal nog maar net als eerste. Conring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - mainz 05 1:0

80e minuut.
Rahn geeft een lange en hoge pass. Böhme geeft een lange en hoge pass. Kamat kopt de bal weg. Kokott rent richting de bal. Kokott geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 48%, mainz 05 52%.
CCAA Domstadt - mainz 05 1:0