Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mainz 05 CCAA Domstadt
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Hintermaier is nu in balbezit. Johannsen rent richting de bal. Hintermaier verovert de bal door een tackle van achteren. Pachner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lachenmaier met een sublieme pass. Radmayer rent richting de bal. Juengst begaat een overtreding. Juengst krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Peressini met een sublieme pass. Jungtow is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamat. Kamat krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Rahn rent richting de bal. Böhme verovert de bal door een tackle van achteren. Böhme speelt de bal door. Conring is nu in balbezit. Conring schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kailus bokst de bal weg.

34e minuut.
Pachner is nu in balbezit. Drüte verovert de bal door een tackle van achteren. Hintermaier onderschept slim de pass. Pachner is nu in balbezit. Pachner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Rahn geeft de bal voor. Inworp. Böhme met de inworp. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Radmayer met een snelle inworp. Hintermaier rent richting de bal. Hintermaier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mainz 05 - CCAA Domstadt 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mainz 05 40%, CCAA Domstadt 60%.
mainz 05 - CCAA Domstadt 1:0

50e minuut.
Lachenmaier geeft de bal voor. Inworp. Heidkamp met een snelle inworp. Radmayer is nu in balbezit. Radmayer geeft de bal voor. Denzler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Kailus met een sublieme pass. Johannsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Heidkamp de bal. Conring is nu in balbezit. Conring haalt uit met een fantastische trap. Kailus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mainz 05 42%, CCAA Domstadt 58%.
mainz 05 - CCAA Domstadt 1:0