Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamburg Fetzers CCAA Domstadt
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Jungtow geeft de bal voor. Johannsen kopt de bal weg. Klungelig pakt Feickert de bal. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Fuhrmann met de inworp. Feickert heeft problemen om de bal te vangen. Abke probeert naar een medespeler te passen. Daar is Conring, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Zorc geeft de bal voor. Johannsen is nu in balbezit. Feickert tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Feickert krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kokott speelt de bal door. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke passt de bal met de wreef. Conring heeft problemen om de bal te vangen. Conring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Kokott met een sublieme pass. Abke rent richting de bal. Abke passt de bal met de wreef. Conring is nu in balbezit. Conring haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Haubner bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke onderschept slim de pass. Abke probeert naar een medespeler te passen. Conring rent richting de bal. Conring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hachmeister onderschept slim de pass. Hachmeister geeft de bal voor. Rensing kopt de bal weg. Klungelig pakt Kiupel de bal. Kokott geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamburg Fetzers 53%, CCAA Domstadt 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hamburg Fetzers - CCAA Domstadt 0:0

67e minuut.
Narwan onderschept slim de pass. Narwan passt de bal in één keer door. Kiupel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiupel draait met de bal, schiet en ... Denzler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamburg Fetzers - CCAA Domstadt 1:0

86e minuut.
Kiupel rent richting de bal. Johannsen verovert de bal door een tackle van achteren. Johannsen geeft een lange en hoge pass. Conring rent richting de bal. Conring schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamburg Fetzers 42%, CCAA Domstadt 58%.
Hamburg Fetzers - CCAA Domstadt 1:0