Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt Hamburg Fetzers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


21e minuut.
Kiupel probeert naar een medespeler te passen. Teewes is nu in balbezit. Teewes geeft de bal voor. Conring is nu in balbezit. Conring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hachmeister rent richting de bal. Böhme verovert de bal door een tackle van achteren. Böhme speelt de bal door. Conring is nu in balbezit. Conring haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Feickert probeert naar een medespeler te passen. Teewes is nu in balbezit. Narwan onderschept slim de pass. Kiupel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiupel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lachenmaier geeft de bal voor. Inworp. Zorc met de inworp. Kiupel is nu in balbezit. Kiupel draait met de bal, schiet en ... Denzler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Narwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Narwan haalt uit met een fantastische trap. Denzler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - Hamburg Fetzers 0:1

44e minuut.
Juengst geeft een hoge lob. Rensing is nu in balbezit. Rensing passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Narwan de bal. Narwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 50%, Hamburg Fetzers 50%.
CCAA Domstadt - Hamburg Fetzers 0:1

61e minuut.
Daar is Fuhrmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johannsen is nu in balbezit. Johannsen geeft een lange en hoge pass. Conring is nu in balbezit. Conring haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Haubner rent richting de bal. Abke verovert de bal door een tackle van achteren. Abke speelt de bal door. Conring bereikt de bal nog maar net als eerste. Conring schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CCAA Domstadt - Hamburg Fetzers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 51%, Hamburg Fetzers 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CCAA Domstadt - Hamburg Fetzers 1:1