Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mainz 05 deuscland
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Pachner geeft de bal voor. Branco kopt de bal weg. Rahn heeft problemen om de bal te vangen. Ader rent richting de bal. Ader schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Labitzke met een sublieme pass. Rahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ader onderschept slim de pass. Ader schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mainz 05 - deuscland 0:1

44e minuut.
Hintermaier passt de bal met de wreef. Heidkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Labitzke verovert de bal door een tackle van achteren. Ader rent richting de bal. Ader draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mainz 05 45%, deuscland 55%.
mainz 05 - deuscland 0:1

56e minuut.
Ritter onderschept slim de pass. Tilkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ritter. Ritter krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Holl probeert naar een medespeler te passen. Peppel rent richting de bal. Peppel geeft de bal voor. Ader rent richting de bal. Ader draait met de bal, schiet en ... Kailus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Jobski probeert naar een medespeler te passen. Peressini bereikt de bal nog maar net als eerste. Labitzke begaat een overtreding. Labitzke krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Jobski geeft de bal voor. Pachner kopt de bal weg. Tilkowski is nu in balbezit. Tilkowski schiet op doel. Odesser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
mainz 05 - deuscland 1:1

78e minuut.
Hintermaier passt de bal zonder na te denken. Radmayer speelt de bal door. Pachner is nu in balbezit. Pachner schiet op doel. Deutsch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mainz 05 39%, deuscland 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mainz 05 - deuscland 1:1