Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CCAA Domstadt Gata155
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Kokott bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokott geeft een hoge lob. Zani heeft problemen om de bal te vangen. Conring is nu in balbezit. Conring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Zani met een sublieme pass. Inworp. Jungtow zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abke rent richting de bal. Abke geeft een hoge lob. Wenden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Conring rent richting de bal. Wenden met een sublieme pass. Johannsen speelt de bal door. Böhme bereikt de bal nog maar net als eerste. Böhme geeft een lange en hoge pass. Wenden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Zani geeft de bal voor. Metzner kopt de bal weg. Klungelig pakt Eichwald de bal. Conring rent richting de bal. Conring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gallasch geeft een lange en hoge pass. Inworp. Böhme met een snelle inworp. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke geeft een lange en hoge pass. Wenden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Conring krijgt zijn hoofd ertegen. Wenden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CCAA Domstadt - Gata155 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 39%, Gata155 61%.
CCAA Domstadt - Gata155 1:0

68e minuut.
Gallasch met een sublieme pass. Klungelig pakt Steinke de bal. Abke is nu in balbezit. Conring rent richting de bal. Conring haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Wenden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Eichwald is nu in balbezit. Abke verovert de bal door een tackle van achteren. Steinke is nu in balbezit. Abke onderschept slim de pass. Abke passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Lachenmaier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gallasch met de inworp. Corell heeft problemen om de bal te vangen. Corell geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CCAA Domstadt 44%, Gata155 56%.
CCAA Domstadt - Gata155 1:0