Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gata155 CCAA Domstadt
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
3 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Drüte kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Metzner. Drüte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teewes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Zani de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Conring is nu in balbezit. Conring schiet op doel. Wenden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gata155 - CCAA Domstadt 0:1

21e minuut.
Böhme onderschept slim de pass. Böhme geeft de bal voor. Huber kopt de bal weg. Conring bereikt de bal nog maar net als eerste. Conring draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Johannsen is nu in balbezit. Schienmann onderschept slim de pass. Schienmann probeert naar een medespeler te passen. Conring rent richting de bal. Conring draait met de bal, schiet en ... Wenden kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Böhme kopt de bal weg. Conring probeert de bal aan de voet te houden. Gallasch rent richting de bal. Conring rent richting de bal. Conring schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gata155 40%, CCAA Domstadt 60%.
Gata155 - CCAA Domstadt 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gata155 37%, CCAA Domstadt 63%.
Gata155 - CCAA Domstadt 0:1