Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
deuscland HSV 1887
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Döttinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kirschbaum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirschbaum probeert naar een medespeler te passen. von Stauffenberg rent richting de bal. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ... Odesser bokst de bal weg. von Stauffenberg is nu in balbezit. von Stauffenberg haalt uit met een fantastische trap. Odesser probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Labitzke rent richting de bal. Labitzke passt de bal zonder na te denken. Kirschbaum is nu in balbezit. Ader verovert de bal door een tackle van achteren. Ader haalt uit met een fantastische trap. Frings kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Dörner onderschept slim de pass. Peppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Peppel probeert naar een medespeler te passen. Ader is nu in balbezit. Ader draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Schlindwein rent richting de bal. Kubus bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlindwein onderschept slim de pass. Labitzke bereikt de bal nog maar net als eerste. Labitzke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Weissenberger met een harde bal richting middenveld. Machhaus kopt de bal weg. von Stauffenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ... Odesser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kubus met een sublieme pass. Peppel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirschbaum onderschept slim de pass. Machhaus rent richting de bal. Machhaus draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Döttinger geeft een hoge lob. Inworp. Dörner met de inworp. Branco is nu in balbezit. Branco geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Weissenberger geeft de bal voor. Inworp. Schlindwein met de inworp. Labitzke probeert de bal met de borst te controleren. Labitzke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deuscland 50%, HSV 1887 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
deuscland - HSV 1887 0:0

52e minuut.
Machhaus rent richting de bal. Peppel verovert de bal door een tackle van achteren. Kirschbaum begaat een overtreding. Kirschbaum krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Heer rent richting de bal. Heer geeft een hoge lob. Inworp. Schlindwein met de inworp. Labitzke geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
von Stauffenberg is nu in balbezit. Deutsch onderschept slim de pass. Machhaus verovert de bal door een tackle van achteren. von Stauffenberg rent richting de bal. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ... Odesser kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Peppel geeft de bal voor. Inworp. Brülls zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Machhaus heeft problemen om de bal te vangen. Machhaus schiet op doel. Odesser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
deuscland - HSV 1887 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: deuscland 56%, HSV 1887 44%.
deuscland - HSV 1887 0:1