Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HSV 1887 deuscland
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Timm geeft een hoge lob. Klemm rent richting de bal. Schlindwein begaat een overtreding. Schlindwein krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klemm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kubus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Deutsch heeft problemen om de bal te vangen. Pockrandt met een sublieme pass. von Stauffenberg heeft problemen om de bal te vangen. von Stauffenberg schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Odesser trapt de bal weg. Peppel kopt de bal weg. Ader rent richting de bal. Ader schiet op doel. Weissenberger probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HSV 1887 - deuscland 0:1

23e minuut.
von Stauffenberg passt de bal zonder na te denken. Klemm heeft problemen om de bal te vangen. Klemm passt de bal zonder na te denken. Ader bereikt de bal nog maar net als eerste. Ader schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Machhaus passt de bal zonder na te denken. von Stauffenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ritter rent richting de bal. von Stauffenberg verovert de bal door een tackle van achteren. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Brülls met een snelle inworp. Klungelig pakt Machhaus de bal. Peppel begaat een overtreding. Peppel krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dörner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brülls verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dörner. Dörner krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Klungelig pakt von Stauffenberg de bal. Deutsch rent richting de bal. von Stauffenberg is nu in balbezit. von Stauffenberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HSV 1887 - deuscland 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSV 1887 50%, deuscland 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HSV 1887 - deuscland 1:1

47e minuut.
Holl bereikt de bal nog maar net als eerste. Machhaus rent richting de bal. Machhaus speelt de bal door. von Stauffenberg rent richting de bal. von Stauffenberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Klemm geeft een lange en hoge pass. Inworp. Schlindwein met een snelle inworp. Labitzke is nu in balbezit. Labitzke haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ader springt en kopt de bal. Frings probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Weissenberger probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
HSV 1887 - deuscland 1:2

72e minuut.
Labitzke bereikt de bal nog maar net als eerste. Labitzke geeft een lange en hoge pass. Döttinger heeft problemen om de bal te vangen. Branco is nu in balbezit. Branco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Peppel is nu in balbezit. Machhaus onderschept slim de pass. Holl is nu in balbezit. Machhaus onderschept slim de pass. Machhaus geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HSV 1887 49%, deuscland 51%.
HSV 1887 - deuscland 1:2