Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
niklas mainz 05
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


16e minuut.
Nauder is nu in balbezit. Tilkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Tilkowski met een sublieme pass. Pachner rent richting de bal. Pachner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
niklas - mainz 05 0:1

17e minuut.
Tilkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jobski is nu in balbezit. Jonson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jonson krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 58%, mainz 05 42%.
niklas - mainz 05 0:1

46e minuut.
Adlberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson is nu in balbezit. Adlberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson bereikt de bal nog maar net als eerste. Jonson schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Jobski geeft een lange en hoge pass. Pachner is nu in balbezit. Met opzet legt Härting zijn tegenspeler op de grond. Härting krijgt een gele kaart. Pachner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jobski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Tilkowski rent richting de bal. Tilkowski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Peressini onderschept slim de pass. Peressini geeft een hoge lob. Daar is Meise, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachner rent richting de bal. Pachner haalt uit met een fantastische trap. Janka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Hintermaier rent richting de bal. Hintermaier draait met de bal, schiet en ... Härting probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radmayer neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: niklas 58%, mainz 05 42%.
niklas - mainz 05 0:1