Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fak bool BFC Union Berlin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Altintop geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zobel de bal. Ahlfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Zobel onderschept slim de pass. Zobel schiet op doel. Nicot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Rohn geeft de bal voor. Christlhuber is nu in balbezit. Käfer verovert de bal door een tackle van achteren. Käfer heeft problemen om de bal te vangen. Käfer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck probeert naar een medespeler te passen. Issel is nu in balbezit. Käfer rent richting de bal. Käfer schiet op doel. Joman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Macke is nu in balbezit. Ahlfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Macke onderschept slim de pass. Haverkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Haverkamp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ehrenwant met een sublieme pass. Macke rent richting de bal. Issel maakt een afschuwelijke overtreding. Issel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fak bool 54%, BFC Union Berlin 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fak bool - BFC Union Berlin 0:0

47e minuut.
Böhm geeft een lange en hoge pass. Ehrenwant is nu in balbezit. Ehrenwant geeft een hoge lob. Käfer rent richting de bal. Käfer haalt uit met een fantastische trap. Joman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fak bool - BFC Union Berlin 1:0

54e minuut.
Rueck passt de bal zonder na te denken. Macke rent richting de bal. Macke passt de bal in één keer door. Käfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Käfer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rueck kopt de bal weg. Ahlfeld probeert de bal aan de voet te houden. Rydlewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ahlfeld is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ahlfeld wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
fak bool - BFC Union Berlin 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fak bool 34%, BFC Union Berlin 66%.
fak bool - BFC Union Berlin 2:0