Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wera club Skjold FK
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Janda verovert de bal door een tackle van achteren. Janda geeft een hoge lob. Pachnicke kopt de bal weg. Rübensam bereikt de bal nog maar net als eerste. Rübensam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wera club - Skjold FK 1:0

7e minuut.
Eichel geeft de bal voor. Härting is nu in balbezit. Alexius legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Härting is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eichel neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Hacke bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
wera club - Skjold FK 2:0

20e minuut.
Klungelig pakt Pachnicke de bal. Kreer is nu in balbezit. Kreer met een sublieme pass. Badura bereikt de bal nog maar net als eerste. Badura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Eichel rent richting de bal. Naujoks rent richting de bal. Eichel begaat een overtreding. Eichel krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Memmersheim passt de bal in één keer door. Kreer is nu in balbezit. Janda is nu in balbezit. Janda geeft een lange en hoge pass. Kreer geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wera club 43%, Skjold FK 57%.
wera club - Skjold FK 2:0

46e minuut.
Kreer passt de bal in één keer door. Görner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rübensam is nu in balbezit. Eichel bereikt de bal nog maar net als eerste. Eichel schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
wera club - Skjold FK 3:0

58e minuut.
Härting is nu in balbezit. Alexius verovert de bal door een tackle van achteren. Alexius geeft de bal voor. Badura rent richting de bal. Badura draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Johl rent richting de bal. Appel onderschept slim de pass. Pachnicke tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pachnicke krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Alexius geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mies met een snelle inworp. Härting is nu in balbezit. Härting geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Steindel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Löw geeft een lange en hoge pass. Alexius heeft problemen om de bal te vangen. Rübensam is nu in balbezit. Rübensam draait met de bal, schiet en ... Hacke verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wera club 32%, Skjold FK 68%.
wera club - Skjold FK 3:0