Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eintracht FC Akatski
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kronenberg is nu in balbezit. Chun Yip onderschept slim de pass. Wen is nu in balbezit. Chun Yip is nu in balbezit. Chun Yip draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Kronenberg controleert de bal met de borst. Kronenberg passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Danner de bal. Chun Yip verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Norgel verovert de bal door een tackle van achteren. Norgel met een sublieme pass. Joman rent richting de bal. Joman met een sublieme pass. Abke is nu in balbezit. Wing Yee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Abke rent richting de bal. Abke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht FC - Akatski 0:1

12e minuut.
Kronenberg geeft een hoge lob. Yuchen geeft de bal voor. Viebig bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Yip schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Joman passt de bal met de wreef. Hon Pan met een sublieme pass. Zeh bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeh haalt uit met een fantastische trap. Wing Yee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht FC - Akatski 0:2

21e minuut.
Yat Hoi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Norgel bereikt de bal nog maar net als eerste. Norgel passt de bal zonder na te denken. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Norgel met een sublieme pass. Yuchen met een sublieme pass. Norgel is nu in balbezit. Norgel schiet op doel. Wing Yee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht FC - Akatski 0:3

28e minuut.
Wen probeert naar een medespeler te passen. Yuchen rent richting de bal. Yuchen passt de bal in één keer door. Chun Yip rent richting de bal. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht FC - Akatski 1:3

34e minuut.
Wen passt de bal zonder na te denken. Gang geeft een hoge lob. Daar is Danner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap. Kruse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht FC - Akatski 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht FC 49%, Akatski 51%.
Eintracht FC - Akatski 2:3

47e minuut.
Yuchen geeft de bal voor. Inworp. Joman met de inworp. Norgel bereikt de bal nog maar net als eerste. Norgel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Ka Wa is nu in balbezit. Zeh begaat een overtreding. Ka Wa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gang met een snel genomen vrije trap. Viebig is nu in balbezit. Chun Yip verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Gang rent richting de bal. Norgel verovert de bal door een tackle van achteren. Norgel passt de bal zonder na te denken. Abke is nu in balbezit. Abke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap. Qi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qi haalt uit met een fantastische trap. Kin Pong kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Norgel rent richting de bal. Yat Hoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Norgel onderschept slim de pass. Abke bereikt de bal nog maar net als eerste. Abke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Eintracht FC - Akatski 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eintracht FC 38%, Akatski 62%.
Eintracht FC - Akatski 2:4