Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fak bool Eintracht FC
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 25.1
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Ka Wa passt de bal zonder na te denken. Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen draait met de bal, schiet en ... Feicht probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Ahlfeld probeert naar een medespeler te passen. Rohn heeft problemen om de bal te vangen. Yat Hoi is nu in balbezit. Wen bereikt de bal nog maar net als eerste. Wen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Inworp. Kaczmarek met de inworp. Ahlfeld speelt de bal door. Qi rent richting de bal. Qi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kin Pong geeft een hoge lob. Yat Hoi rent richting de bal. Ahlfeld rent richting de bal. Wen onderschept slim de pass. Wen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wen is nu in balbezit. Wen haalt uit met een fantastische trap. Ahlfeld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kin Pong is nu in balbezit. Kin Pong haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fak bool - Eintracht FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fak bool 69%, Eintracht FC 31%.
fak bool - Eintracht FC 0:1

53e minuut.
Feicht geeft een lange en hoge pass. Gang kan de bal niet met de borst controleren. Mader maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mader naar de kleedkamers voor een vroege douche. Gang wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ka Wa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Chun Yip rent richting de bal. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap. Nicot maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fak bool - Eintracht FC 0:2

55e minuut.
Kai Tong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek onderschept slim de pass. Met opzet legt Kai Tong zijn tegenspeler op de grond. Kai Tong krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Doeltrap. Garscha trapt de bal weg van het doel. Qi kopt de bal weg. Wen rent richting de bal. Wen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fak bool - Eintracht FC 0:3

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wing Yee trapt de bal weg van het doel. Wen is nu in balbezit. Chun Yip rent richting de bal. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wen onderschept slim de pass. Wen passt de bal zonder na te denken. Feicht rent richting de bal. Chun Yip verovert de bal door een tackle van achteren. Chun Yip haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Yat Hoi met een sublieme pass. Issel rent richting de bal. Issel passt de bal in één keer door. Käfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Käfer haalt uit met een fantastische trap. Wing Yee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fak bool - Eintracht FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fak bool 59%, Eintracht FC 41%.
fak bool - Eintracht FC 1:3