Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akatski fak bool
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


12e minuut.
Nicot met een sublieme pass. Kronenberg kopt de bal weg. Rueck geeft een hoge lob. Käfer is nu in balbezit. Käfer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kronenberg geeft de bal voor. Joman rent richting de bal. Ehrenwant legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ehrenwant krijgt een gele kaart. Joman is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Norgel kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Akatski - fak bool 1:0

26e minuut.
Kronenberg met een sublieme pass. Pick is nu in balbezit. Danner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarek geeft een hoge lob. Paal! Daar is Käfer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Käfer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel is nu in balbezit. Issel geeft de bal voor. Käfer rent richting de bal. Käfer haalt uit met een fantastische trap. Kruse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akatski - fak bool 1:1

38e minuut.
Zeh rent richting de bal. Ahlfeld onderschept slim de pass. Kronenberg schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kronenberg krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatski 53%, fak bool 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akatski - fak bool 1:1

48e minuut.
Feicht geeft de bal voor. Viebig kopt de bal weg. Klungelig pakt Kronenberg de bal. Norgel bereikt de bal nog maar net als eerste. Norgel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kronenberg kopt de bal weg. Rueck rent richting de bal. Prudlik begaat een overtreding. Rueck roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rueck kan niet meer verder spelen. Mader komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Issel haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Kruse trapt de bal weg. Rohde is nu in balbezit. Rohde schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Joman geeft de bal voor. Rohn kopt de bal weg. Danner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek verovert de bal door een tackle van achteren. Kaczmarek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kronenberg geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rohn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaczmarek kan de bal niet met de borst controleren. Kaczmarek geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akatski 59%, fak bool 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akatski - fak bool 1:1