Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Parksiedlung Erding Hamboger SC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 15.9
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Eiberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Dähn onderschept slim de pass. Dähn met een sublieme pass. Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Orth geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Rotmann rent richting de bal. Jancke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dähn tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dähn krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Merz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jancke rent richting de bal. Jancke geeft een hoge lob. Johanson rent richting de bal. Johanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Parksiedlung Erding - Hamboger SC 0:1

27e minuut.
Ledig geeft een hoge lob. Daar is Dähn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kachler speelt de bal door. Bahnmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnmüller draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Dähn passt de bal zonder na te denken. Andres rent richting de bal. Andres geeft een lange en hoge pass. Daar is Bahnmüller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahnmüller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kachler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bahnmüller. Kachler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kachler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ledig controleert de bal met de borst. Johanson rent richting de bal. Johanson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Parksiedlung Erding 63%, Hamboger SC 37%.
SC Parksiedlung Erding - Hamboger SC 0:1

46e minuut.
Eiberle bereikt de bal nog maar net als eerste. Eiberle speelt de bal door. Johanson rent richting de bal. Wück rent richting de bal. Wück haalt uit met een fantastische trap. Nöldner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kachler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dähn. Kachler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eiberle zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Johanson rent richting de bal. Johanson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Marsen met een sublieme pass. Wieland kopt de bal weg. Daar is Tohn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orth rent richting de bal. Orth haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Anger probeert naar een medespeler te passen. Merz geeft een lange en hoge pass. Ledig is nu in balbezit. Johanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johanson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Parksiedlung Erding 55%, Hamboger SC 45%.
SC Parksiedlung Erding - Hamboger SC 0:1