Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Epidermis Club SC Parksiedlung Erding
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 17.4
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


13e minuut.
Haarhaus zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prinzessin rent richting de bal. Prinzessin geeft de bal voor. Kalus is nu in balbezit. Kalus haalt uit met een fantastische trap. Nöldner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Rotmann passt de bal zonder na te denken. Bahnmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Dähn rent richting de bal. Bahnmüller rent richting de bal. Bahnmüller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Hägerbäumer is nu in balbezit. Dähn bereikt de bal nog maar net als eerste. Hägerbäumer rent richting de bal. Bahnmüller verovert de bal door een tackle van achteren. Bahnmüller schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Prinzessin rent richting de bal. Rotmann verovert de bal door een tackle van achteren. Rotmann speelt de bal door. Bahnmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnmüller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pierer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wieland komt het veld opgelopen. Johannsen trapt de bal weg van het doel. Andres bereikt de bal nog maar net als eerste. Andres met een sublieme pass. Bahnmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnmüller draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Habben kopt de bal weg. Hägerbäumer heeft problemen om de bal te vangen. Dähn onderschept slim de pass. Bahnmüller bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahnmüller haalt uit met een fantastische trap. Johannsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bahnmüller is nu in balbezit. Bahnmüller haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Epidermis Club - SC Parksiedlung Erding 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epidermis Club 52%, SC Parksiedlung Erding 48%.
Epidermis Club - SC Parksiedlung Erding 0:1

51e minuut.
Tempelmann geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andres met de inworp. Dähn rent richting de bal. Dähn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Konopka met een sublieme pass. Pampus probeert naar een medespeler te passen. Kalus is nu in balbezit. Kalus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Epidermis Club 65%, SC Parksiedlung Erding 35%.
Epidermis Club - SC Parksiedlung Erding 0:1